• Theater Feestje

Theater Feestje

TheaterFeestje  

Kootje Spek is een feestvarken en maakt van jouw verjaardag een onvergetelijk moment. Hou je van verhalen, toneelspelen, dansen en zingen? Zeg dan Hallootje tegen Kootje!

In verband met corona is e.e.a. ietsje aangepast.

We werken in 75 minuten tijd naar een voorstelling toe (bij het oude-nromaal was dit langer).
Jij mag natuurlijk als eerste door het rode gordijn en zodra je een buiging maakt, volgt applaus!
Ook jouw vriendjes en vriendinnetjes mogen ervaren hoe het voelt om een ster te zijn. Daarna is het tijd om te veranderen in wie je eigenlijk diep van binnen bent: een acrobaat, clown of prinses...

Dit zou het punt zijn waarop de koffers met verkleedkleding open gaan en je achter de coulissen mag rondsnuffelen in de verkleedkamer.
Maar nu, In de Kootje-Corona vorm mag je zélf verkleedkleding meenemen in een rugzakje en aantrekken na het oefen momenten.  

Zodra iedereen eruit ziet zoals het hoort, stellen we onszelf opnieuw aan elkaar voor, want wie zijn we nou eigenlijk (geworden)?

Kootje verzint samen met jou en alle feestvierders een verhaal waarin jij als jarige natuurlijk de hoofdrol speelt. Dit verhaal wordt geoefend en na 75 minuten tijd spelen jullie met zijn allen de sterren van de hemel voor de papa, mama, broertjes en zusjes van de jarige!
Zodra Corona vertrokken is mogen ook alle papa's, mama's, opa's, oma's, broertjes en zusjes van de niet-jarige weer komen kijken. 

Je mag maximaal 8 kindjes uitnodigen voor je feest.