• Theater Feestje

Theater Feestje

TheaterFeestje  

Kootje Spek is een feestvarken en maakt van jouw verjaardag een onvergetelijk moment. Hou je van verhalen, toneelspelen, dansen en zingen? Zeg dan Hallootje tegen Kootje!

In twee uur tijd werken we naar een voorstelling toe. Jij mag natuurlijk als eerste door het rode gordijn en zodra je een buiging maakt, volgt applaus! Ook jouw vriendjes en vriendinnetjes mogen ervaren hoe het voelt om een ster te zijn. Daarna is het tijd om te veranderen in wie je eigenlijk diep van binnen bent: een acrobaat, clown of prinses...

De koffers met verkleedkleding gaan open en je mag achter de coulissen rondsnuffelen in de verkleedkamer. Eigen kleding meenemen kan ook.

Zodra iedereen eruit ziet zoals het hoort, stellen we onszelf opnieuw aan elkaar voor, want wie zijn we nou eigenlijk precies?

Kootje verzint samen met jou en alle feestvierders een verhaal waarin jij als jarige natuurlijk de hoofdrol speelt. Dit verhaal wordt geoefend en na 1,5 uur tijd spelen jullie met zijn allen de sterren van de hemel voor alle papa's, mama's, opa's, oma's, broertjes en zusjes. Tot slot volgt een applaus dat 's nachts nog te horen is tot diep in jouw dromen.

N.B. Kootje adviseert om niet meer dan 10 acteurs en/of actrices uit te nodigen.
Op deze manier blijft iedereen het langst gelukkig!